Bulut Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayat Neyse Forumda odur

Delikanlı Türk

mertasil33
    mertasil33
    Admin
    Admin

Tcrübe Puanı : 274
    Rep Puanı : 4

Delikanlı Türk Empty Delikanlı Türk

Mesaj tarafından mertasil33 Ptsi Ekim 18, 2010 9:13 pm

Bi gün bi uçakta fransız, ingiliz, alman, rus, iranlı, hollandalı ve Türk laylaylom gidiyolarmış. neyse uçak rotasını takip ederek giderken ingilterenin üstünden geçiyor. İngiliz şöyle bi aşağıları süzüyor ve lafa giriyo:arkadaşlar, burası benim memleketim İngiltere. Bizim diyor, biramız acaip meşhurdur, şahane biralar üretiriz, içimine doyamazsınız. İngiltere bitiyor. Uçak Fransa'nın üstünden geçiyor ve Fransız dalıyor: Burası da Fransa. Bizim kızlarımız meşhurdur, öpmeye kıyamazsınız. derken Almanya ya geliyor uçak. Alman bi iç çekiyo. hey gidi memleket diyor, biz bi arabalar üretiriz. binmeye
    kıyamazsınız.Sonra efenim geliyor Hollanda'ya. Hollandalı bakıyor şööyle bir aşağı: burası da Hollanda diyor.. ah o güzel evler diyo. bizim evlerimiz
    meşhurdur. uçak sonra Rusyaya geçiyor (nasıl bi rotaysa artık): Rus bakıyor aşşağı..bizim diyo kgb'miz meşhurdur. dünyada sinek havalansa haberdardır. sonra İrana dönüyor uçak. İranlı bakıyo şöyle bi göz süzerek: biler diyor. burası da İran bizim de halımız meşhurdur diyor. yumuşacıktır. geldik Türkiye'ye. Türk bakıyor aşşağıya. düşün düşün.. nerden başlasam ki (o kadar çok meşhur şeyimiz var ki, en orjinalini söylemeliyim ) hah buldum diye düşünüyor ve başlıyor anlatmaya. Arkadaşlar diyor..burası Türkiye.. bizim, diyor..delikanlımız çok meşhurdur... öyle ki alır Fransızın kızını, içer ingilizin birasını, atar Almanın arabasına, götürür Hollandalının evine, yatırır İranlının halısına..çatır çatır s.ker.. kgb nin de bi s.kimden haberi olmaz.

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 10:55 pm